Enerjini İyileştir Grup Programı: 3 Gün

(11 müşteri değerlendirmesi)

$112.00

Kategoriler: , ,

Açıklama

Kaotik bir dünyada huzurunu “Enerjini İyileştir Programı” ile kazan!

Bunu inkar etmek mümkün değil, dünyamız kaos halinde. Her gün kötü haberler, stres ve sürekli bir olumsuzluk akışı var. Kasırgaya kapılmak ve bunalmış hissetmek kolay🌪️💔

Peki ya içindeki sığınağı bulabilseydin? Ya fırtınanın ortasında iç huzurunu yeniden keşfedebilseydin?

Programımız sana iç huzurunu yeniden keşfetmen, enerjinizi yeniden şarj etmen ve hayatın zorluklarını olumlu bir zihniyetle aşman için araçlar sunar.

3 Günde Çakra Dengeleme: Enerjini İyileştir Uygulama

📅 Enerjini İyileştir Programında 3 gün toplam 3 seans boyunca enerjini iyileştirmek için beraber çalışıyoruz. Böylece kendi enerji alanına şimdiye kadar hiç yapmadığın müdahaleleri yapacak ve onu arındıracaksın.

⏰️⏳️ Seanslara yaratım saatine en uygun zaman olan saat 23:00’da başlıyoruz.Uygulama seansları 23.00’da yapılır.

🙌🏻 Uygulama seansı sırasında seni hafif bir transa alıp zihninin telkine yatkınlık hassasiyetini arttırıyorum, algıların açık olacak ve her şeyin farkında olacaksın. Zihnin tatlı bir dinginlik içindeyken enerji bedenine biyoenerji aktarımı yapıyorum. Seanslara tüm katılımcılar aynı anda giriyor ve  1 seans 30 dak. sürüyor. 3 gün ard arda 3 seansımız oluyor.

📝 Her gün sabahtan o günün egzersizleri seninle paylaşıyorum; böylece  egzersizleri gün içinde kendi uygun zamanına  göre yapabiliyorsun

🌌 Bonus olarak rüya yorumu da bu programa dahil. Bu süreçte gördüğün rüya sana özel olarak yorumlanıyor ve özelden sana iletiliyor. 

3 Günde Çakra Dengeleme: Enerjini İyileştir Programı Kapsam

3 Trans tabanlı biyoenerji uygulama seansı

Rüya yorumu

Egzersiz paylaşımı

 

Enerjini İyileştir Grup Programı: 3 Gün için 11 değerlendirme

  1. can

    ayşe hanım iyi ki katılmışım programınıza 3 günlük seanslarınız çok iyi geldi, emeğinize, enerjinize sağlık. başka programlarınızda görüşmek üzere. tüm arkadaşların güzel enerjisine teşekkür ediyorum, hepimize şifa oldu, şükürler olsun.

  2. Reyhan c.

    Sevgili ayşe hanım, yorucu geçen 5 aylık bir tedavi sürecinden sonra bu çalışma beni o kadar hafifletti ki sanırım yılda en az 2 defa bu çalışmayı yapmamız çakralarımızı, enerjilerimizi dengelememiz gerekiyor. İyi ki varsınız.

  3. Gülnaz

    Bu çalışmayla ilgili paylaşımınıza denk geldiğimde sizi tanıdım ve direk mesaj atmıştım. Çünkü enerjiniz ve tavrınız bu güveni veriyordu ki farklı konularda daha önce katıldığım ve son derece sağlıksız olan 2 deneyimime rağmen. Ben de emeğiniz ve güzel enerjiniz için çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileği ile sevgi ve sağlıkla kalın. Bu arada söylemeden geçemek istemem katılımcı tüm arkadaşlardan da son derece pozitif enerji aldığımı belirtmeliyim. Herkese sevgiler…

  4. Hatice

    Ayşe Hanım ben de size çok teşekkür ederim. Bu çalışma bana kendimi çok çok iyi hissettirdi. Böyle bir sonuçla karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim. Benim ilk deneyimim daha önce bu tarz hiçbir çalışmaya katılmamıştım. İlk deneyimimi sizinle gerçekleştirdiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Çalışmaya ilk katılmak istediğim andaki enerjim ve şu andaki enerji farkımın arasında dağlar kadar fark var. Kendime geldiğimde enerjimin yükseldiğini hissettim. Dünden beri kendime sevgi doluyum ve bu çalışma kendime verdim en güzel hediyeydi. Sizinle ve grup arkadaşlarımla bu çalışmada olmaktan mutluluk duydum. İyi ki tanımışım sizleri Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hayatlarımızı ışık ve sevgi olsun

  5. ahmet

    Merhabalar hocam, enerji ve arınma yolundaki ilk deneyimimiz sizin gibi eşsiz biriyle gerçekleştirdiğim için gerçekten kendimi çok ayrıcalık ve hissediyorum. Umarım hem benim hem sizin hem de bu gruptaki diğer arkadaşlarımız için yepyeni başlangıçları araladığımız bu Kapıdan geçerken bizi olumsuzluğa çeken bütün enerji ve kişilerden alınmış olarak yolumuza devam ederiz. Şifanız, Emeğiniz ve destekleriniz için sonsuz teşekkürler Kıymetli hocam.

  6. sevin

    Ayşe Hocam sizinle yolunun kesişmesinden duydum memnuniyeti Anlatamam. Bu 4 gün inanılmaz dolu ve öğretici oldu benim için. Hayatımın azıcık kontrolünü kaybettiğim bir anda bulduğum Ayşe hocayı ve yaptığımız seanslarla ve okumalarla tekrar dengemi kazandım. Bundan daha iyi nasıl olur? Grubun pozitif enerjisi de müthiş motive ediciydi görüşmek üzere.

  7. s.

    Ayşe Hanım ben biyoenerji çalışmasında doğduğum güne gittiğimde ortamda sadece çok az bir mutluluk olduğunu öyle yeni doğan bir bebeğin heyecanının doruklara kadar yaşanmadığını ve orada aslında bu duruma çok fazla sevinilmediğini gördüm ve aynı zamanda hissettim. Bugün anneme bu konuyu açtığımda annem açık bir şekilde babamın beni aldırmak istediğini ama annem istemediği için vazgeçtiğini öğrendim. Doğduğum gün aynen hissettiğim şekildeymiş. Annem ve ablamın doğumunda yaşadığı heyecan ve sevinç kadar ben de o duyguların yaşamadığını ve ablamın o esnada anneannemde olduğu için aklının onda kaldığını söyledi. Babam içinde zaten aldırmak istediği bir bebek doğduğu için çok coşku olmadığını söyledi. Bunları duymaktan ziyade benim seans esnasında bunları görüp hissetmem benim için inanılmaz etkileyici bir deneyim oldu. Sizinle paylaşmak istedim.

  8. çiğdem

    Ayşe Hanım Merhaba,
    bu 3 günlük program sayesinde sizin o güzel enerjinizi yanımda hissetmek bana çok iyi geldi. tüm ayrıntıları düşünerek hazırladığınız programınıza hayran kaldım. hayatıma hiç bakmadığım yerden bakmama ve tıkanan alanları şifalandırmama vesile olduğunuz için size çok teşekkür ederim. geri dönüşleriniz benim için çok değerli. anne ile bağ § dişil enerji programınızda sizinle olmayı çok istiyorum. program boyunca rüyalarımızı yorumlayan ayfer hanımı tanımak büyük bir şans oldu. rüyalarımı anlamam için, ışık olduğunuz için çok teşekkür ederim. bu deneyim de benim için ilk oldu ve deneyimimi sizlerle yaşadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. varlığınıza teşekkür ederim. şifa oldunuz.

  9. tülin

    Çok teşekkür ederim, çok verim aldığım bir eğitimdi. sizleri tanıdığıma çok memnun oldum. Ayşe Hanım, ayfer hanım tekrar buluşmak dileğiyle.

  10. NİHAL

    Ayşe hanım Sizinle tanışmak benim için çok büyük bir şanstı. Çok zorlu bir zamandan geçiyordum ve karşıma siz çıktınız ve bana iyi geleceğinizden o kadar emindim ki bu 3 günlük çalışma bana çok iyi hissettirdi. Arındım, ferahladım, hayatıma bugüne kadar bana yük olan insanlarla vedalaşmak, onları affetmek onlardan özür dilemek muhteşem hissettirdi, hafifledim. Hiç tanımadığım başına kötü şeyler geldiğinden bir haber olduğum ve sizin sayenizde haberim olan akrabama mektup yazmak beni ayrıca duygulandırdı ve sonrasında iyi hissettirdi. Daha buna benzer bir çok duyguyu bir arada yaşadım. 3 günlük seans boyunca vücudumda kafamdan, ayak parmak uçlarıma kadar karıncalanmalar, yanmalar, titreşimler oluştu. Bedenimdeki bu akışı bugüne kadar hiç hissetmemiştim. Bu benim için çok farklı ve muhteşem bir deneyimdi. Size ne kadar teşekkür etsem az olacak. Bu 3 gün boyunca düzenli rahat bir uyku çekebildim. Gördüğüm rüyalarda bile bir ferahlık vardı. Kıymetli yorumları için Ayfer Hanım’a da ayrıca çok çok teşekkür ederim. İyi ki siz diyorum!

  11. pınar

    Mavi dolunayla enerjini iyileştir programıyla sadece enerjinin pozitife çevirmekle kalmadık son dönemler yaşadığım zor günleri de kolaylaştıran bu ekibe ne kadar teşekkür etsem az. Emeğinize sağlık!

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir